Wie wij zijn?

Wij zijn een dynamisch en klantgericht schoonmaakbedrijf actief in heel Belgie. Verzorgen wij alle schoonmaak en facilitaire diensten die daarbij horen voor onze zakelijke- en particuliere klanten. Dus ook in huis bij particulieren maken wij professioneel schoon. Opdrachten kunnen wij binnen 24 uur, 7 dagen per week realiseren.

Met Schoonmaakbedrijf Vojra Services kiest u voor kwaliteit met een persoonlijke service. Wij verzorgen regulier en specialistisch schoonmaakonderhoud. We investeren en innoveren continu in aanschaf en onderhoud van professioneel schoonmaakmaterieel. Voor ons is elk project maatwerk: we brengen uw wensen in kaart om tot een perfect schoon eindresultaat te komen.

Vojra Services werkt duurzaam en bij voorkeur met milieuvriendelijke en ecologisch verantwoorde schoonmaakmiddelen. Kantoren schoonmaken, scholen schoonmaken, entrees schoonmaken, trappenhuizen schoonmaken, glasbewassing, vloeren schoonmaken, bouw- en opleveringsschoonmaak, doen wij dus dagelijks en / of periodiek milieuvriendelijk en ecologisch verantwoord. Dit en alle andere zaken die onze klanten willen dat wij schoonmaken, houden wij dus tot volle tevredenheid van onze grote en kleine klanten effectief en efficiënt schoon.

Specialist in covid 19 Desinfectie

Speciaal in deze periode dat het coronavirus de samenleving ontwricht bieden wij corona desinfectie aan. Wij hebben daar alle benodigde gecertificeerde materialen en middelen voor in huis. Of het nu om een woning, school of ziekenhuis corona vrij maken, bel ons. Wij helpen u direct!